Atelier Verduurzaming

Werk je bij een gemeente aan het verduurzamen van vastgoed? En heb je interesse in praktische tips of inspirerende intervisie? Meld je dan aan voor onze gratis online ateliersessies!

In elk Atelier Verduurzaming bespreken we een duurzaamheidsvraag uit de praktijk. We delen met elkaar ervaringen over soortgelijke opgaven. Onze specialisten zorgen voor verdieping. Onderstaande vragen komen aan de orde:

  • Hoe verduurzaam ik bestaand vastgoed?
  • Wat zijn de kansen bij nieuwbouw?
  • Hoe maak ik de duurzame routekaart haalbaar?
  • Hoe krijg ik de opgave betaalbaar?

Wil je als vakgenoot een Atelier Verduurzaming bijwonen? Meld je dan aan via: atelier@bbn.nl. Zodra de datum en het onderwerp van het volgende Atelier Verduurzaming bekend is, krijg je bericht.

Speelt er een duurzaamheidsvraag in jouw gemeente die je in een Atelier Verduurzaming wilt bespreken? We horen er graag over op atelier@bbn.nl. Wie weet analyseren we dit vraagstuk tijdens de volgende bijeenkomst. Samen zetten we stappen naar duurzamer gemeentelijk vastgoed.

Een verslag van het eerste Atelier Verduurzaming – over verduurzamen in de gemeente Veenendaal – vind je hier: lees meer>.

Dit vinden wij ook belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.