Yes!Delft

cepezed maakte het ontwerp voor het nieuwe YES!Delft op Science Park Technopolis. Het nieuwe pand staat direct naast de al bestaande vestiging van het bedrijfsverzamelgebouw voor jonge, innovatieve high tech ondernemingen.

Door de groei van reeds gevestigde, en de instroom van nieuwe startende bedrijven, was een uitbreiding van de huisvesting noodzakelijk. Daarnaast is met het project in het tekort van laboratoriumfaciliteiten in de regio voorzien, voornamelijk ten behoeve van de industriële biotechnologie.

Het nieuwe YES!Delft meet zo’n 5.500 m2 met een programma van laboratoria, kantoren en een beperkt aantal gedeelde voorzieningen zoals pantry’s en vergaderruimten. Op de begane grond is het gebouw gekoppeld met het bestaande YES!Delft, waar zich extra gedeelde voorzieningen als het restaurant bevinden.

bbn adviseurs is gevraagd om een projectmanager te leveren, die de interne projectmanager van FMVG inhoudelijk kon adviseren en ondersteunen. bbn heeft de vraagspecificatie opgesteld inclusief een integraal PvE en een bouwkostenraming om de plannen te toetsen aan de uitgangspunten van de businesscase. Dit betreft het Design & Build proces vanaf heden tot en met de oplevering.

Facts and figures

Geleverde diensten:
Bouwmanagement
Opdrachtgever:
TU Delft / TDGV BV :
Omvang:
5.528 m2
Architect:
Cepezed

Deel deze pagina