Selecteer een pagina
Home  ›  Projecten  ›  Dorpshuis Badhoevedorp

Dorpshuis Badhoevedorp

Het oude dorpshuis in Badhoevedorp was volgens de omwonenden en gebruikers op. Daarom heeft de gemeente Haarlemmermeer ingestemd met de realisatie van een nieuw dorpshuis. De gemeente heeft, samen met een begeleidingsgroep van bewoners van de gemeente, gekozen voor het ontwerp van Faro architecten. Begin 2015 is gestart met de bouw van het dorpshuis.

Vanaf de start van de uitvoeringsfase is het Uitvoeringsteam onder leiding geweest van bbn. Daarbij is bbn onder andere verantwoordelijk geweest voor het leiden van de bouwvergaderingen, het vertegenwoordigen van de opdrachtgever en het bewaken van de voortgang. Na het bereiken van het hoogste punt, heeft de wethouder van Badhoevedorp haar complimenten gegeven voor de uitvoering van het project, dat geheel volgens de planning verliep.

Ontworpen aan de hand van de jaren 30 stijl, maar met duurzaamheid als speerpunt. Een gebouw waar vele onderhuurders gebruik van maken en dus uitgelegd op zijn veelzijdigheid van gebruik. Zo is er ruimte voor KDO, PSZ en ook voor de GGD. Verder wordt het gebouw gebruikt voor vaste kunstgalerijen, jongerencentrum, Acrobaten vereniging compleet met podium mogelijkheden. Vanwege dit alles is de hoogte van het gebouw, afwerking en stijl een schitterend totaal plaatje.

Ook de rest van de realisatie is geheel volgens plan verlopen. Mede door het toeziend oog van bbn adviseurs is het Dorpshuis Badhoevedorp naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd. bbn adviseurs heeft de directievoering verzorgd.

Het oude dorpshuis in Badhoevedorp was volgens de omwonenden en gebruikers op. Daarom heeft de gemeente Haarlemmermeer ingestemd met de realisatie van een nieuw dorpshuis. De gemeente heeft, samen met een begeleidingsgroep van bewoners van de gemeente, gekozen voor het ontwerp van Faro architecten. Begin 2015 is gestart met de bouw van het dorpshuis.

Vanaf de start van de uitvoeringsfase is het Uitvoeringsteam onder leiding geweest van bbn. Daarbij is bbn onder andere verantwoordelijk geweest voor het leiden van de bouwvergaderingen, het vertegenwoordigen van de opdrachtgever en het bewaken van de voortgang. Na het bereiken van het hoogste punt, heeft de wethouder van Badhoevedorp haar complimenten gegeven voor de uitvoering van het project, dat geheel volgens de planning verliep.

Ontworpen aan de hand van de jaren 30 stijl, maar met duurzaamheid als speerpunt. Een gebouw waar vele onderhuurders gebruik van maken en dus uitgelegd op zijn veelzijdigheid van gebruik. Zo is er ruimte voor KDO, PSZ en ook voor de GGD. Verder wordt het gebouw gebruikt voor vaste kunstgalerijen, jongerencentrum, Acrobaten vereniging compleet met podium mogelijkheden. Vanwege dit alles is de hoogte van het gebouw, afwerking en stijl een schitterend totaal plaatje.

Ook de rest van de realisatie is geheel volgens plan verlopen. Mede door het toeziend oog van bbn adviseurs is het Dorpshuis Badhoevedorp naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd. bbn adviseurs heeft de directievoering verzorgd.

Facts and figures

Opdrachtgever: Gemeente Haarlemmermeer
Architect: Faro architecten
Print Friendly, PDF & Email