Sectormanager onderwijs

Jaco de Wildt

Mijn dagelijkse inspiratie haal ik uit de samenwerking met opdrachtgevers, gebruikers, adviseurs en collega’s, met als doel het realiseren van passende huisvesting.

Hierbij sta ik voor het realiseren van maximale en duurzame kwaliteit binnen de kaders van tijd en geld. Ik houd me het liefst bezig met het analyseren van complexe opgaven en het ontwikkelen van strategieën voor de uitvoering van de haalbaarheids-, ontwerp- en realisatiefase. Daarnaast beleef ik veel plezier aan de mensgerichte kant van mijn werk: het coachen van mensen en het versterken van de teamspirit in de teams waarin ik werk.

Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch

Het meest trots ben ik op mijn bijdrage in de realisatie van het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch. Namens de gemeente was ik opdrachtgever, procesmanager en directievoerder in één. In samenwerking met alle betrokken partijen, waaronder ook de provincie, is dit ingewikkelde project met goede kwaliteit, binnen budget en volgens planning gerealiseerd.

‘Mijn uitdaging bij het realiseren van huisvesting is het behalen van maximale en duurzame kwaliteit binnen de kaders van tijd en geld.’

Waardevolle projecten