Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  » 
  3. Branches
  4.  » 
  5. Zorg
  6.  » 
  7. Cure
  8.  » Maarten Visser nieuwe voorzitter van Zorgvastgoed.nl

Maarten Visser nieuwe voorzitter van Zorgvastgoed.nl

Maarten Visser, sectormanager zorg bij bbn adviseurs, is benoemd tot voorzitter van de Stichting Zorgvastgoed.nl.

Deze stichting, opgericht in 2015 door de bevlogen zorgprofessionals Gerard Thaens en Kees Trimp, streeft ernaar de markt van zorg en vastgoed toekomstbestending te maken. Dit gebeurt door samenwerking en uitwisseling te bevorderen en door kennis en informatie te verzamelen en te delen. Sinds de oprichting is de stichting uitgegroeid tot een platform van 17 partners en circa 450 geregistreerde zorgprofessionals. Elk jaar worden er vier inspirerende themabijeenkomsten georganiseerd.

De komende jaren wil Zorgvastgoed.nl via partnerschappen doorgroeien tot een kennisplatform dat stevig verankerd is in de zorgsector. Diverse samenwerkingsmogelijkheden zullen leiden tot verdere bundeling van kennis.

Een nieuw bestuur is gevormd om deze groei te realiseren. Maarten Visser (bbn adviseurs) is per 1 januari 2020 voorzitter van de stichting. Maarten gaat in het nieuwe bestuur samenwerken met secretaris Remko Vissink (Dudok Bouw- en Vastgoedrecht), penningmeester Eric Annaert (Colliers International) en vice-voorzitter Onno Bierman (Camelot Europe). Gerard Thaens en Kees Trimp blijven op de achtergrond betrokken.

De eerste themabijeenkomst van Zorgvastgoed.nl is op 19 maart. Via de website www.zorgvastgoed.nl wordt het thema binnenkort bekend gemaakt.