Select Page
  1. Home
  2.  » 
  3. Kenniswinkel
  4.  » bbn ondertekent Green Deal ‘Duurzame zorg’

bbn ondertekent Green Deal ‘Duurzame zorg’

bbn ondertekent Green Deal ‘Duurzame zorg’

Op 15 mei 2019 ondertekende Berenike van Lohuizen, directeur van bbn adviseurs, de Green Deal ‘Duurzame zorg, voor een gezonde toekomst’.

Verduurzaming in de zorgsector kan en moet sneller. Om dit te realiseren sluit bbn adviseurs zich aan bij de provincie brede aanpak, gericht op alle Utrechtse gemeenten en grote zorginstellingen.

bbn adviseurs helpt zorgorganisaties bij het realiseren van hun ambities voor CO2 reductie, voor circulair bouwen en voor het verduurzamen van vastgoed.

Slim verduurzamen van zorgvastgoed
In de afgelopen jaren heeft bbn adviseurs ruime ervaring opgedaan met het zo slim mogelijk inzetten van beschikbaar geld voor het verduurzamen van vastgoed. In feite zijn er vijftien maatregelen die kunnen bijdragen aan een duurzamer gebouw.

Producten en technieken op het gebied van duurzaamheid ontwikkelen razendsnel. Wat vandaag nog niet kan of te duur is, kan over een paar jaar de gewoonste zaak van de wereld zijn. Bij bbn volgen we deze ontwikkelingen op de voet. In de whitepaper Slim verduurzamen van zorgvastgoed leest u meer over onze aanpak.

Wilt u meer weten over deze whitepaper of heeft u andere vragen met betrekking tot verduurzamen van zorgvastgoed? Neem dan contact op met onze sectormanager zorg Maarten Visser, 088 – 226 74 79

Download hier de whitepaper

Kenniscentrum